Andlig och personlig utveckling

Andlig och personlig utveckling går hand i hand tycker jag.
Personlig utveckling handlar om självmedvetenhet, att du få tillgång till dig själv och utvecklas till den person du innerst inne är,ditt sanna jag och på så sätt sker även en andlig utveckling hos dig då.
Andlighet betyder olika saker för olika människor och står ofta för glädje, kärlek, empati, acceptans och frihet.
Med andlig utveckling kan du ta del av fler dimensioner av verkligheten och livet.
Att gå utanför jaget och se att du och jag är del av något större, och att alla val vi gör har betydelse för helheten.
Vi är alla sammanlänkade med varandra,naturen,jorden och kosmos.

När du utvecklas på ett andligt plan kommer du i kontakt med din själ och det blir möjligt att leva mer i din inre visdom, att få tillgång till din intuition, dina sinnen och bli medveten och leda dig själv med ditt innersta väsen.Din sanning.
Andlighet har inget med religion att göra anser jag utan det är att få tillgång till hela dig och dina förmågor och livet som helhet.
Alla är vi andliga människor och vissa av oss har mer tillgång till sin andlighet än andra,det beror på hur väl vi känner oss själva,självkännedom,och hur du känner dina egna förmågor.
Allt går inte att ta på men är ändå en del av din verklighet, som att du är en fysisk kropp samtidigt som du har en själ,ett medvetande och att dina sinnen i vissa situationer kan förnimma och veta vad som kommer att hända innan det sker dvs. din intuition.
Andlighet är att öppna upp för alla delar av dig dvs en flerdimensionell verklighet som hjälper dig att växa och utvecklas.
Att hitta sig själv och att följa det man innerst inne vill är att vara sann mot sig själv och det är viktigt.
Skala bort sånt som man inte vill ha i sitt liv,våga säga nej till det du inte vill göra och människor om inte är bra för dig.

“Det är klokare att gå sin egen väg än att gå vilse i andras fotspår”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *